dimecres, 27 de gener del 2016

Experiècies TIC a l'aula

Durant aquesta setmana, a més de llegir detingudament el contingut del tema 7, he dedicat temps a fer una recerca per a trobar noves idees pel que fa a l'ùs de les TIC a l'aula amb la finalitat de que la innovació puga ser eficient i original. 

Cal dir que he pogut treballar i fer la tasca amb més tranquil·litat i més de temps que altres setmanes, ja que enguany han canviat algunes circumstàncies a la meva vida professional, així que confie que es puga veure reflectit la faena que he fet en el resultat de la tasca.

Pel que fa a les qüestions que estan plantejades a la tasca, caldria dir que:

Competències TPACK: de totes les que he vist, potser, la que mes puc dominar seria la que fa referència  a la competència tecnològica tot i que crec que tin un gran nivell de domini de les noves tecnologies. Pel que fa a la competència que menys puc controlar seria la tecnològica disciplinar, ja que crer que encara trobe a faltar experiècia dins del aula per a poder tindre una opinió més crìtica.

Pel que fa al model d'aula que m'agradaria trobar quan vaja,  m'agradaria poder ser realista i no pecar d'ambiciós, aleshores podria conformar-me si no és massa per a demanar una aula amb una pissarra magnètica, connexió a l'Internet i un ordinador.

Aleshores, el que he tractat de fer és una recerca de diferents tipus de TICS, concretament tot el referit a les aules d'informàtica i les diferents possibilitats que oferixen als mestres dins d'aquesta, siga d'informàtica o una aula ordinària que es puga fer ús d'ordinadors. He tractat de que aquest disseny d'experiència a l'aula puga ser eficient i original. 

Entre les pàgines que he vist puc compartir aquestes amb vosaltres:
http://www.educacontic.es/blog/recursos-tic, aquesta té recursos per a totes les etapes educatives, i està molt actualitzada.
https://didactalia.net/comunidad/materialeducativo/recurso/skype-in-the-classroom/861ef431-3074-44ee-a195-6ca6ad878cae ; aquesta es la que em va donar la idea de la proposta de la tasca que he fet relativa a l'eina "Skype in the classroom"


De totes les propostes d'activitats que n'he trobat, potser, la que més m'ha agradat enguany ha sigut la que faig referència a la tasca, que és l'us de l'eina Skype dins de l'aula "Skype in the class". Tot i que aquesta eina està dissenyada per a l'anglés, encara trobe que espot servir molt per a altres llengües, com en aquest cas del Valencià.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada